Magazin

Ferma Legume Vesele vrea sa va surprinda placut in fiecare saptamana, de aceea va vom livra un cos cu legume de sezon, variate si sanatoase.
Prin COSUL FERMEI vrem sa te aducem mai aproape de viata fermei si sa primesti fix ce avem mai bun in fiecare saptamana. Vor fi intre 4,5-5 kg de legume variate si de sezon. Va fi compus din minim 5 legume, precum: salata, ceapa, ridichi, tomate, castraveti, ardei, vinete, dovlecei, kale,mangold, fasole pastai, dovleac placintar, morcovi, sfecla rosie.
Suntem o ferma producatoare de legume ecologice. Cultivam legume in sol sanatos, semintele sunt certificate ecologic (adica NU sunt tratate chimic sau modificate genetic), NU folosim insecticide/pesticide chimice, lucram in natura si asta ne face viata sanatoasa, dar si un pic imprevizibila.
Natura ne surprinde si in cateva zile, ore sau poate chiar minute, ferma poate pierde partial sau total culturile. De aceea nu va putem promite de la o saptamana la alta ce vom livra cu exactitate, DAR va promitem ca va vom livra legume crescute cu grija, santoase si gustoase.
Lasa-te surprins de cosul fermei si gateste sanatos pentru tine si familia ta!
Si pentru a-ti veni in ajutor, lasa-ne adresa ta de email si vei primi retete simple si savuroase ce iti vor inveseli palilele gustative.
LIVRARILE LA DOMICILIU SAU CELE CU RIDICARE PERSONALA – se fac EXCLUSIV in MARȚEA vesela a fiecarei saptamani
Comenzile se primesc pana in ziua de luni a fiecarei saptamani, ora 12:00.
Livrarea la domiciliu – 30 lei
Gratuit cu ridicare persoanala –din punctul de distributie: Octav Cocarascu, nr.23, sect. 1, Bucuresti (metrou Basarab- iesirea A) intre orele 12:00-19:00
Plata – cash la livrare sau online